Online
Valmennus

Täytä hakemus niin olen sinuun yhteydessä ja sovitaan veloitukseton videopuhelukonsultaatio.

Valmennus

Vaihe 1 / 6

Tavoitteeni on

Henkilökohtainen Online valmennus

Autan miehiä ja naisia polttamaan rasvaa, kasvattamaan lihasmassaa ja saamaan lisää itsevarmuutta. Voit olla täysin vasta-alkaja tai jo kokeneempi treenaaja – tärkeintä on, että olet motivoitunut saavuttamaan tuloksia!

Online valmennus tapahtuu kokonaan verkossa, joten voit liittyä mukaan mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa!

Online valmennus sisältää

 • Alkukartoitukset
 • Henkilökohtaisen treeniohjelman
 • Henkilökohtaisen ruokavalion
 • Treeniohjelman ja ruokavalion päivitykset suunnitellusti
 • Jatkuvan yhteydenpiton valmentajan kanssa ja viikkoraportoinnin
 • Suoritustekniikoiden analysoinnin videoilta
 • Mobiilisovelluksen

Valmennuksen hinta alkaen 150€/kk.

Suunnitelma varmistaa kehityksen

Varmistan kehityksesi laadukkailla suunnitelmilla ja olemalla jatkuvasti henkilökohtaisesti käytössäsi! Vastaan viesteihisi aina 24h sisällä.

”Ilo ollut huomata muutosta omassa treenissä ja Santerin tuella ennätyksiäkin on saavutettu! Jos etsit motivoitunutta ja asiakaslähtöistä valmentajaa, suosittelen kääntymään Santerin puoleen.

-Pia-Erika

Miksi online valmennus?

Online valmennus on loistava mahdollisuus saada henkilökohtaista valmennusta täysin paikasta riippumatta!

Voit olla vasta saliharjoittelua aloittamassa tai jo kokenut treenaaja, joka hakee uutta näkökulmaa omaan tekemiseen – ainoa edellytykseni sinulta on motivaatio sitoutua valmennukseen.

Valmennus on aina yhteinen projekti ja minä lupaan tehdä kaikkeni, jotta pystyn tarjoamaan sinulle eväät tuloksekkaaseen treenaamiseen ja kehittymiseen. Valmennus perustuu hyvään kommunikointiin, yhteiseen ongelmanratkaisuun ja parhaimpien toimintatapojen löytämiseen juuri sinulle.

Personal trainer online valmennus

VAHVUUTENI VALMENTAJANA

Autan sinua pääsemään tavoitteisiisi fiksusti, nousujohteisesti ja kestävästi. Valmennettavien määrä on rajattu, jotta voin tarjota aidosti yksilöllistä valmennusta, jossa otetaan huomioon sinun elämäntilanne, taustat, mieltymykset ja resurssit. Näin löydetään oikeat tavat toteuttaa valmennusta ja saavutetaan asetetut tavoitteet.

Valmennettavien kokemuksia

Valmennuksessani on ollut mukana kaikenikäisiä ihmisiä täysin aloittelijoista kokeneisiin treenaajiin ja toisiin personal trainereihin. Ainoa edellytykseni sinulta onkin, että olet valmis sitoutumaan ja tekemään töitä tavoitteidesi eteen!

”Olen tykännyt valmennuksesta paljon, ja saanut todella hyvin opastusta ja kannustusta tavoitteisiini. Ohjelma on tuntunut minulle sopivalta – riittävän haasteellinen, mutta kuitenkin toteutettava.

– Joona

”Santerin positiivisen asenteen, hyvän huumorintajun ja tietenkin rautaisen ammattitaidon ansiosta salille on ollut aina mukava mennä ja jokaisesta kerrasta on jäänyt hyvä mieli.”

 -petra

”Santerin avulla ja opeilla sain kuntosaliharjoitteluun uuden innon ja alun, jota on nyt kestänyt lähes vuoden päivät. Motivaatio treeneihin on nyt hyvällä tasolla, ja tiedän että kun teen treenia tuloshakuisesti, niitä tuloksia myös tulee.”

-ASKO

”Santeri on valmentajana todella tsemppaava ja hän myös suhtautui hyvin ymmärtäväisesti erilaisiin henkilökohtaisiini toiveisiini treenien ja ruokavalion suhteen.”

-MARIANNA

”Valmennus toimi erinomaisesti, koska yhteydenpito oli todella vaivatonta. Valmentaja oli hyvin tavoitettavissa koko ajan, missään vaiheessa ei tullut tunnetta, että teinköhän oikein vain väärin.”

-JOONAS

”Treeneissä ei koskaan ole tylsää ja niistä lähtee aina hyvällä fiiliksellä. Paras sijoitus rahoilleni minkä olen hetkeen tehnyt. Suosittelen lämpimästi muillekin!”

-Camilla

VALITSE MINUT VALMENTAJAKSI,
JOS HALUAT:

 • YKSILÖLLISYYTTÄ

Tarjoan yksilöllistä valmennusta, jolla varmistetaan että sinä saat tuloksia! Otan vain rajallisen määrän valmennettavia, jotta pystyn tarjoamaan laadukasta ja henkilökohtaista palvelua jokaiselle.

 • SOPIVAN KLIKIN

Ennen valmennuksen aloittamista tarjoan sinulle täysin veloituksettoman videopuhelukonsultaation. Konsultaation tarkoituksena on selvittää pystynkö minä auttamaan sinua ja natsaako henkilökemiat. Sen jälkeen ei muuta kuin hommat käyntiin!

 • KOULUTETUN AMMATTILASEN

Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni ja kouluttautumaan lisää, jotta voin tarjota valmennettavilleni mahdollisimman laadukasta ja ajantasaista palvelua.

 • HELPPOA KESKUSTELUA

Mielestäni yksi tärkeimpiä valmentajan ominaisuuksia on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Haluan aina rakentaa avoimen ja luottamuksellisen valmennussuhteen, jossa kommunikointi on mahdollisimman mutkatonta.

 • KOKEMUSTA

Olen toiminut täysipäiväisesti valmentajana vuodesta 2019 lähtien ja olen auttanut jo tuhansia ihmisiä kohti heidän tavoitteitaan. Olen aikanaan itse aloittanut saliharjoittelun elämäntapamuutoksesta ja painon pudottamisesta yli 10 vuotta sitten, josta syttyi niin iso kipinä että päädyin lopulta kilpailemaan menestyksekkäästi fitnessurheilussa SM-tasolla.

Online valmennus pt

Tee päätös ja aloita
valmennus nyt!

usein kysytyt kysymykset

Mikä on online valmennus?

Online valmennus, verkkovalmennus, etävalmennus – tapahtuu nimensä mukaisesti verkossa. Tämä tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi henkilökohtaiset ja räätälöidyt personal trainer- valmennukset, joiden mukaan pääset treenaamaan täysin paikasta riippumatta.

Online valmennus sopii loistavasti treenaajalle, joka tarvitsee opastusta ja motivaatiota liikuntaan tai ruokavalion rakentamiseen, mutta pystyy myös suoriutumaan harjoitteista ilman valmentajan fyysistä läsnäoloa.

Vaikka valmennus tapahtuu verkossa, emmekä ole fyysisesti tekemisissä, varmistan kehityksesi laadukkailla suunnitelmilla ja olemalla jatkuvasti henkilökohtaisessa käytössäsi. Vastaan viesteihisi aina 24h sisällä ja olen apunasi tilanteessa kuin tilanteessa.

Miksi valita personal trainer / valmentaja?

Personal trainer voi olla hyvä valinta, kun tarvitset opastusta ja motivaatiota liikuntaan sekä ruokavalion rakentamiseen.

Koulutus, vankka teoriatieto sekä oma urheilutausta auttavat minua valmentajana luomaan valmennuksia, joita pystyn räätälöimään aina mahdollisimman toimiviksi kokonaisuuksiksi kullekin asiakkaalle.

Valmennuksessani saat käyttöösi muun muassa henkilökohtaisen, juuri sinulle luodun treeniohjelman ja ruokavalion, joissa on otettu huomioon elämäntilanteesi, taustasi, mieltymyksesi ja resurssit. Tämä mahdollistaa sen, että löydämme oikeat tavat toteuttaa valmennusta ja saavutamme yhdessä asetetut tavoitteet.

Samalla sinä voit itse keskittyä täysillä treenaamiseen!

Personal trainer ja online valmennus - kokemuksia?

Valmennuksessani on ollut mukana kaikenikäisiä ihmisiä täysin aloittelijoista kokeneisiin treenaajiin ja toisiin personal trainereihin. Voit lukea valmennettavieni kokemuksista ja ajatuksista asiakaskokemus – sivulta.

Valmennukseen liittyminen - tarviiko minulla olla aiempaa kokemusta?

Ei tarvitse. Valmennukseen liittyessä voit olla vasta aloittelemassa saliharjoittelua tai kokeneempi treenaaja. Ainoa edellytykseni sinulta on motivaatio sitoutua valmennukseen ja halu tehdä töitä tavoitteidesi eteen!